Dag van de Techniek

Op zaterdag 11 juni is Stigho Electro weer aanwezig op de Dag van de Techniek bij het Cals College IJsselstein, een technische doe-dag voor de hele familie. Tussen 11.00 - 15.00 uur zijn er zowel binnen als buiten erg leuke activiteiten waaraan je mee kan doen, waardoor je zelf kunt ervaren hoe leuk en divers een beroep in de technische branche is.

Bij onze Stigho stand kan je terecht voor al je vragen over de elektrotechnische branche en kunnen kinderen meedoen aan een elektra workshop. Zo kan je bij ons het welbekende behendigheidsspel 'zenuwdraad' maken, of als je liever werkt met licht dan maak je een mooie regenboog lichtbol voor op je slaapkamer óf vind je het leuker om met zonne-energie te werken want dan kun je een solar modelvoertuig maken die ook daadwerkelijk kan rijden!

Je gemaakte werk mag je uiteraard mee naar huis nemen om aan je familie en vrienden te laten zien. De Stigho medewerkers staan voor je klaar om je te helpen met deze uitdagende installatie.

Zowel jong als oud zijn van harte welkom om een kijkje te nemen op deze technische dag, hopelijk tot zaterdag 11 juni!

Meer informatie vind je op de website van de Dag van de Technieka2-7.jpg a1-8.jpg a3-5.jpg a4-6.jpg a5-5.jpg a6-5.jpg a7-4.jpg a8-3.jpg a9-2.jpg

Meer nieuws:

Nieuwe collega's - Jos & Ruud

Lees meer

Stage Roy

Lees meer

Personeelsuitje

Lees meer