10-07-2020

Bedrijfsopvolging    


Stigho is een feit

In dit bewogen jaar is binnen Stigho in juli een bijzondere stap gemaakt. Na 34 jaar hebben Hendrik-Jan en Marieke officieel het stokje overgedragen aan ons als de volgende generatie. Een groot feest om bij deze heugelijke gebeurtenis stil te staan, stond al in de steigers maar kon uiteraard door de situatie waar we met zijn allen in verkeren helaas niet doorgaan. Wanneer de omstandigheden het weer toe laten, zullen we dit heugelijke feit zeker alsnog vieren met alle relaties rondom Stigho. Om het bijzondere moment niet helemaal stilletjes voorbij te laten gaan, willen we je als gewaardeerde opdrachtgever, betrokken partner of gewoon Stigho fan via deze weg graag informeren.

In 1986 zijn Hendrik-Jan en Marieke begonnen met Stigho Electro. Toen nog vanuit de huiskamer en met een eerste bedrijfsauto, een tweedehands Renault Express. Met tomeloze inzet, toewijding aan het bedrijf en de hulp van het enorm betrokken Stigho Team hebben zij gebouwd aan Stigho en het gebracht tot waar we nu staan. In 2020 is Stigho Electro uitgegroeid tot een warm en betrokken familiebedrijf, met een sterk en mooi team van een kleine 50 man wat zich onderscheidt in de vele specialismen binnen de elektrotechniek. Van randbalk aarding tot zorgdomotica en van branddetectie tot duurzame DC installaties, het “Verrassend Veelzijdig!” is met zorg in het team verweven.

De overdracht

De overdracht is een logische stap na het zorgvuldige traject wat de afgelopen jaren heeft plaatsgevonden. Al ruime tijd geleden hebben wij naar elkaar en naar ons team uitgesproken dat juli 2020 de datum van overdracht zou zijn. Wij als volgende generatie zijn vanaf jongs af aan opgegroeid en vergroeid met Stigho en door het zorgvuldige traject hebben wij ook in de afgelopen jaren de tijd gehad om geleidelijk in onze nieuwe rol te groeien en te komen waar we nu staan. De warme, betrokken manier van werken met relaties en onze medewerkers is de basis die door Hendrik-Jan en Marieke is gelegd en ook bij ons als Germon en Antonie op nummer één staat. Daarnaast zullen wij blijven investeren in ons mooie team en blijven innoveren op kwaliteit, kennis en techniek. Zodat wij je kunnen blijven ondersteunen met de kennis en kwaliteit zoals je van Stigho gewend bent.

In het zonnetje gezet

Omdat we ondanks de omstandigheden Hendrik-Jan en Marieke als team hoe dan ook in het zonnetje wilde zetten en hen bedanken voor hun grenzeloze toewijding en warme betrokkenheid, hebben we ze op hun laatste werkdag verrast in de vroege ochtend met het hele team. Een erehaag met al onze medewerkers en heuse walk of fame langs ons hele team, was een mooi en waardevol moment voor zowel Hendrik-Jan en Marieke als het Stigho team. Daarnaast hebben ze vanuit het hele team een mooi boek gekregen met daarin alle persoonlijke wensen en anekdotes van al onze medewerkers.

Wij wensen Hendrik-Jan en Marieke als team, als volgende generatie en als zoons heel veel geluk en plezier toe met hun welverdiende pensioen. Daarnaast kijken wij als volgende generatie enorm uit naar de toekomst met ons mooie team Stigho en nodigen we je van harte uit om deze rit met ons te gaan beleven.

Vriendelijke groet namens het gehele Stigho team,
Germon en Antonie Stigter

Bekijk de video

Stigho door de jaren heen