Cals College Nieuwegein

Eind juni 2021 zijn wij begonnen met een aantal voorbereidende werkzaamheden voor de ontruimingsluidsprekers voor het Cals College Nieuwegein. Vol trots kunnen wij melden dat het project begin september is opgeleverd bij het Cals College te Nieuwegein. Wij hebben vanuit het Cals de complimenten gekregen voor het naleven van de afspraken omtrent de geluidshinder. Stigho heeft het Cals College Nieuwegein voorzien van een compleet nieuwe brandmeldinstallatie en een gesproken woord ontruimingsalarmeringsinstallatie! Dus geen traditionele sirene, maar met een gesproken ontruimingsbericht.
 
Voor ons een mooie uitdaging door het korte beschikbare tijdsbestek, maar onze mannen weten er een goede invulling aan te geven. Met deze nieuwe ontruimingsalarmeringsinstallatie is het Cals College verzekerd van een mooi en strak aangelegde kwalitatieve installatie van Hertek! is de branddetectie en ontruiming in het pand klaar voor de toekomst!

Hieronder een aantal foto's van onze mannen in actie en het resultaat! 

#Stigho #project #CalsCollege #Nieuwegein #Hertek


Terug naar overzicht

rik-7.jpg rik-2.jpg rik-4.jpg rik-3-1.jpg rik-5.jpg 1-21.jpg 2-16.jpg 3-15.jpg 4-13.jpg 5-11.jpg 6-8.jpg silas.jpg 7-3.jpg 9-2.jpg 10.1.jpg 6-10.jpg 3-17.jpg 2-17.jpg 7-5.jpg

Meer projecten in Projecten

Vervangen verlichting Fulcotheater

Lees meer

Parkeergarage Eiteren in IJsselstein

Lees meer

Visdeal.nl

Lees meer