Begin december zijn wij gestart met diverse werkzaamheden bij Fysio Physics te IJsselstein. De gehele entree wordt verbouwd en Stigho mag de elektra, brandmeldinstallatie, noodverlichting en beveiliging verzorgen. Fysio Physics is uitgegroeid tot een internationale organisatie voor fysiotherapie, revalidatie en opleidingen. Tijdens de verbouwing is het centrum gewoon bereikbaar voor patiënten, sporters en cursisten.

De gehele voorgevel is vervangen voor een nieuwe voorgevel volledig voorzien van glas en de hoofdentree krijgt een compleet nieuwe look.Bij dit project werken we samen met aannemersbedrijf De Wit IJsselstein.

Inmiddels zijn de laatste werkzaamheden verricht! Het eindresultaat mag er zijn! Stigho wenst de medewerkers van Fysio Phyisics veel plezier met hun niuewe werkomgeving! Een aantal foto's van het eindresultaat zijn hiernaast of op onze social mediakanalen te vinden. 


Terug naar overzicht

oude-situatie-foto-1.jpg nieuwe-situatie-foto-1.jpg foto-1.jpeg 2-2.jpg 3-2.jpg 4-3.jpg 5-2.jpg 1.jpeg 2.jpeg 3.jpeg 4.jpeg 5.jpeg 6.jpeg

Meer projecten in Projecten

Vervangen verlichting Fulcotheater

Lees meer

Visdeal.nl

Lees meer

Parkeergarage Eiteren in IJsselstein

Lees meer