Glaspark Leerdam

Eind mei 2019 zijn wij voor onze opdrachtgever Gemeente Vijfherenlanden gestart met de aanleg van diverse installaties in het nieuwe sportclubgebouw op het Glaspark te Leerdam. Het project Glaspark Leerdam omvat een modern en multifunctioneel sportcomplex voor de voetbalvereniging (v.v. LRC Leerdam) en de hockeyvereniging (HC Leerdam). Het complex is voorzien van 4 voetbalvelden waarvan 2 kunstgras, een jeugdveld, een water hockeyveld en een zand hockeyveld. Het sportpark is voorzien van een nieuw kleed- en clubgebouw. De kleedkamers zijn op de begane grond. Daarboven is de gezamenlijke kantine met uitzicht over het gehele complex te vinden.

Wij hebben voor dit project de volledige elektrotechnische- en verlichtingsinstallatie verzorgd, maar ook het complete PV-systeem, de ontruimings- en inbraakinstallatie. In de kantine is een lichtregelinstallatie op basis KNX aangebracht die middels een Xxter visualisatie op een iPad Pro te bedienen is.

En wat is er leuker dan een project samen te maken met vertrouwde partners. Ook voor dit project heeft Blok Techniek uit Scherpenzeel de verdeelinrichtingen geleverd en is het ‘dakgedeelte’ van het PV-systeem aangebracht door De Montagejongens.

Eind mei 2020 is dit mooie project opgeleverd. Speciale dank aan Kick Gereke van Gemeente Vijfheerenlanden en Mike van Weelden van Projectis Bouwmanagement.


Terug naar overzicht

img-5468.jpeg foto-6.jpg glaspark-leerdam.jpg img-5474.jpeg groepenkast-blok-techniek-glaspark-leerdam.jpg foto-4.jpg foto-2.jpg 50467d1d-8f66-4eb5-8a22-cac14f227db2-thumb840.jpg foto-3.jpg foto-5.jpg foto-9.jpg foto-10.jpg foto-11.jpg foto-7.jpg eind-glas.jpg 12-2.jpg 4-8.jpg 7--1.jpg 2-8.jpg 1-9.jpg 6-4.jpg 3-8.jpg 5-6.jpg 8-2.jpg

Meer projecten in Projecten

Vervangen verlichting Fulcotheater

Lees meer

Visdeal.nl

Lees meer

Parkeergarage Eiteren in IJsselstein

Lees meer