Zorghotel Domstate

Onze opdrachtgever AxionContinu realiseert een nieuw zorghotel en behandelcentrum, genaamd Domstate, in een pand aan de Beneluxlaan te Utrecht, vlak bij het park Transwijk. Dit pand is de oude flat waar ooit Albert van Koningsbruggen gevestigd was. Het is de bedoeling dat Domstate in het voorjaar van 2018 haar deuren opent.

In het zorghotel komen 84 kamers, verdeeld over 6 etages. In het behandelcentrum kunnen mensen terecht voor poliklinische revalidatie. Ook wordt er een vestiging van de thuiszorg van AxionContinu gerealiseerd en een Diagnostisch Centrum van Saltro. Domstate zal worden voorzien van moderne voorzieningen, zoals comfortabele kamers met sanitair, goed uitgeruste therapieruimtes, een restaurant, café, loungeruimtes, binnentuin, terras, kapper en thuiszorgwinkel.

Wij zijn trots dat we als partner van AxionContinu ook dit mooie project voor hen mogen maken.

Werkzaamheden Stigho

In januari 2017 is gestart met de sloopwerkzaamheden. De sloper heeft het pand toen geheel gestript tot een 'kaal karkas' met alleen betonnen vloeren en pilaren. Stigho is verantwoordelijk geweest voor de ontmanteling van de oude installatie.

Vanaf oktober 2017 is er begonnen met opbouw van de installatie van dit mooie en uitdagende project, waarin wij vrijwel al onze specialismen in toe kunnen passen. Stigho is verantwoordelijk voor de elektrotechnische installatie, brandmeld installatie, CCTV installatie, data netwerk en de zorginstallatie. De diversiteit en complexiteit van de installaties en onderliggende disciplines maken het een mooie uitdaging voor ons hele team.

We zijn nu 4 maanden onderweg met de opbouw en er begint zich al een mooi resultaat te ontmantelen. Zoals u op de foto's kan zien, wordt alles netjes gemonteerd. Op de buisleidingen wordt bijvoorbeeld de bestemming ervan opgeschreven. De monteurs hebben veel plezier bij hun werk en gaan er zeker wat moois van maken.


Terug naar overzicht

domstate-impr-1-.jpg domstate-impr-1.jpg dsc024-1.jpg dsc032-1.jpg dsc035-1.jpg dsc038-1.jpg dsc045-1.jpg dsc049-1.jpg dsc081-1.jpg dsc098-1.jpg dsc106-1.jpg dsc121-1.jpg dsc127-1.jpg

Meer projecten in Zorg

Gezondheidscentrum Korte Dreef

Lees meer

Vervangen nood- en vluchtwegverlichting AxionContinu loc. De Ingelanden

Lees meer

Vervangen zorgsysteem AxionContinu - Woonzorgcentrum De Ingelanden

Lees meer