Ervaring sinds 1986

Familiebedrijf Stigho Electro combineert liefde voor techniek met persoonlijke aandacht

Stigho Electro is een echt familiebedrijf. Hendrik-Jan Stigter richtte het bedrijf in 1986 op. Toen was het nog een eenmanszaak in de installatietechniek. Inmiddels is Stigho Electro uitgegroeid tot een gerenommeerde installatiepartner van tientallen grote en kleinere opdrachtgevers en is de tweede generatie ook actief in het bedrijf.

Wat sinds dag 1 centraal staat in alles wat Stigho Electro doet, is oog voor kwaliteit en persoonlijke aandacht voor elke opdrachtgever: groot of klein. Want het idee is dat je alleen succesvol kunt zijn als je er alles aan doet om een langetermijnrelatie met een opdrachtgever op te bouwen. Niet voor niets zijn veel opdrachtgevers al tientallen jaren aan ons verbonden.

Stigho Electro heeft niet alleen oog voor opdrachtgevers, maar ook voor medewerkers. Er is veel aandacht voor (persoonlijke) ontwikkeling, scholing en leuke activiteiten buiten het werk om. Elke medewerker heeft kwaliteit en goede communicatie hoog in het vaandel staan.

Werken bij Stigho

Bij Stigho Electro werken we aan mooie projecten voor veelzijdige opdrachtgevers. Toe aan een nieuwe uitdaging in de elektrotechniek, brandmeld- of beveiligingsinstallaties? Bekijk onze vacatures.

Of bekijk de vacatures