Succesvolle audit van diverse certificeringen

Ook dit jaar hebben we weer een succesvolle audit achter de rug voor zowel onze certificering op het gebied van brandmeldinstallaties (Onderhoud en Leveren) als op het gebied van elektra in de vorm van de BRL6000. De BRL6000 staat voor veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit van de elektrotechnische installatie. Buiten het feit dat Stigho sowieso staat voor kwaliteit, biedt een certificering ook zekerheid naar de klant toe dat onze installaties en bijbehorende werkzaamheden van een hoog en betrouwbaar kwaliteitsniveau zijn.

De auditeur gaf ons gehele team een compliment over de netheid van de gerealiseerde installaties, maar ook zeker het niveau en deskundigheid van ons team. Uiteraard een compliment waar we trots op zijn!

Stigho verzorgt voor zijn opdrachtgevers voor de diverse installaties het gehele traject. Vanaf de ontwerpfase tot en met de oplevering en de bijbehorende nazorg die daar bij komt kijken. Een belangrijk onderdeel van een juiste nazorg is goed onderhoud. Heeft u een vraagstuk waar we u bij kunnen helpen of een installatie die nodig toe is aan onderhoud? Bij Stigho bent u aan het juiste adres.audit1.jpg audit11.jpg audit8.jpg audit9.jpg audit4.jpg img-5583.jpg img-5582.jpg img-5592.jpg img-5593.jpg

Meer nieuws:

Sinterklaas

Lees meer

Elektrische bedrijfsauto's

Lees meer

Dag van de Techniek 2023

Lees meer