Milieuwet- en regelgeving inspectie van ODRU

Begin mei 2016 hebben wij een onaangekondigde bedrijfsinspectie gehad van een inspecteur van Omgevingsdienst regio Utrecht (ODRU). In opdracht van de gemeente IJsselstein controleren zij lokale bedrijven op het gebied van milieuwet- en regelgeving, zodat er voor alle inwoners en bedrijven een veilige, duurzame en gezonde leefomgeving gewaarborgd is.

Uit de inspectie bleek dat er bij Stigho geen tekortkomingen zijn geconstateerd, daarnaast kregen wij van de inspecteur een 'Dikke OK' als compliment omdat wij onze zaken goed op orde hebben.

Stigho heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) hoog in het vaandel staan. Het opwekken van duurzame energie en het scheiden van afval zijn daar belangrijke onderdelen van.
Door middel van een PV-installatie met 238 zonnepanelen op ons dak, wordt ons pand voorzien van 100% duurzame stroom. Daarnaast besteden wij veel aandacht om de afvalstromen op een juiste manier te scheiden, dit werd door de inspecteur ook opgemerkt en als zeer positief bestempeld. Samen werken wij aan een schoner milieu!

Wat Stigho nog meer doet aan maatschappelijk verantwoord ondernemen leest u via de volgende link www.stigho.nl/projecten/mvo.dd-8.jpg

Meer nieuws:

Sinterklaas

Lees meer

Elektrische bedrijfsauto's

Lees meer

Dag van de Techniek 2023

Lees meer