Personeelsfeest 2019

We hebben weer volop genoten met onze toppers op ons jaarlijkse personeelsfeest!

Tijdens de lange busreis naar het oosten hebben we de kennis van iedereen flink getoetst in de bus met een busquiz! Bij aankomst in Stroombroek werden we allemaal in een wetsuit of een schort gehesen. Zowel sportief op het water als creatief met een spuitbuis hebben we ons super vermaakt! Op het water lukte het niet iedereen om in één keer te gaan staan of te blijven staan, dit zorgde voor een heerlijk uitzicht vanaf het terras. Bij de graffiti workshop kwamen de echte Picasso's in het Stigho team naar voren en zijn de leukste creaties gespoten.

Na het eerste actieve programma, was het tijd voor een hapje en een drankje en zijn we naar de andere kant van het meer gelopen voor het vervolg van het programma. Nu stond er paintballen en Wie is de mol op het programma! Bij het paintballen waren de teams super fanatiek en hebben ze elkaar de nodige blauwe plekken geschoten, dit zorgde voor een lange herinnering aan het uitje :) Tijdens Wie is de mol werden diverse opdrachten via een tablet uitgevoerd om zoveel mogelijk geld te verzamelen voor je team, met uiteraard een mol in je team om alles tegen te werken. De mollen en de teams hebben goed hun best gedaan! Na de prijsuitreiking stond er een heerlijk BBQ buffet voor ons klaar!

Het was een super geslaagd personeelsuitje waar we met de nodige spierpijn en blauwe plekken op terug kijken.uitje-juiste-4.png uitje-juiste-5-1.png uitje-13-09.jpg utije-13-09-7.jpg uitje-13-09-9.jpg uitje-13-09-8.jpeg uitje-13-09-11.jpeg uitje-juiste-1.png uitje-13-09-3.jpg uitje-juiste-2.png uitje-juiste-3.png uitje-13-09-6.jpeg

Meer nieuws:

Sinterklaas

Lees meer

Elektrische bedrijfsauto's

Lees meer

Dag van de Techniek 2023

Lees meer