Stigho door VEB genomineerd voor ‘Beveiligingsbedrijf van het jaar 2015'!

Stigho Electro bv is door Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven (VEB) genomineerd voor 'Beveiligingsbedrijf van het jaar 2015'!

29 januari 2015 werd door Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven (VEB) bekend gemaakt dat Stigho Electro bv is genomineerd in de sector installatiebedrijf voor 'Beveiligingsbedrijf van het jaar 2015'.

"Alle genomineerde bedrijven zijn met recht genomineerd. Ze doen net dat stapje extra wat hun bedrijf boven de rest uit doet steken, zijn innovatief en werken klantgericht. Zulk initiatief moet beloond worden", aldus Jan Kuipers, waarnemend voorzitter van de VEB.

Wij zijn enorm trots op de nominatie, een bevestiging dat Stigho Electro bv een innovatief bedrijf is dat kwaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan.

De winnende bedrijven zullen bekend worden gemaakt op 19 maart tijdens de Algemene Leden Vergadering.

Over de VEB
Al sinds 6 augustus 1987 behartigt de Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven (VEB) de belangen van haar leden in de breedste zin van het woord. Met ruim vijfhonderd leden is de VEB een belangrijke partner binnen de Nederlandse beveiligingssector. De missie van de VEB is om veiligheid in Nederland optimaal te waarborgen, onder meer door alle noodzakelijk te nemen maatregelen duidelijk op elkaar af te stemmen. Bij de VEB hebben zich diverse beveiligingsbedrijven met uiteenlopende disciplines aangesloten.

Waarom kiezen voor een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf?
Vakmanschap staat voorop, naast de wettelijke eisen worden er aanvullende kwaliteitseisen vanuit de VEB gesteld. Van advies over preventieve maatregelen en het toepassen van de beveiliging, tot en met onderhoud en bewaking: een goede onderlinge afstemming zorgt voor de beste beveiligingsresultaten.

Persbericht VEB nominatie beveiligingsbedrijf van het jaar 2015gg-2.jpg

Meer nieuws:

Sinterklaas

Lees meer

Elektrische bedrijfsauto's

Lees meer

Dag van de Techniek 2023

Lees meer