Stigho Electro is ‘Beveiligingsbedrijf van het jaar 2015’ geworden!

Na de nominatie op 29 januari 2015, is Stigho Electro tijdens de algemene leden vergadering van de VEB op 19 maart benoemd tot 'Beveiligingsbedrijf van het jaar 2015'. Wij zijn erg trots op deze erkenning en danken het complete Stigho team voor de inzet en inspanningen.

Beveiligingsbedrijf van het jaar 2015
De prijs wordt jaarlijks uitgereikt door de VEB. Dit jaar is er voor het eerst voor gekozen om zowel een installatiebedrijf als een PBO, Particuliere Beveiligings Organisatie, te bekronen tot ´Beveiligingsbedrijf van het jaar 2015´. In voorgaande jaren kwamen alleen installatiebedrijven in aanmerking voor de prijs.

"Na uitgebreid beraad zijn zowel Stigho Electro uit IJsselstein als CQB Beveiliging BV uit Eindhoven vanwege hun innovatie en correcte uitvoering van hun beleid de terechte winnaars. Beide bedrijven zijn goed meegegaan met de tijd en lopen hier zelfs een stapje op voor", legt voorzitter Kuipers uit. "Deze competitie zorgt voor extra stimulans bij de VEB-leden om te streven naar uitmuntende kwaliteit. Zo dragen we allemaal bij aan het veiligheidsgevoel van Nederland."

Over de VEB
Al sinds 6 augustus 1987 behartigt de Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven (VEB) de belangen van haar leden in de breedste zin van het woord. Met ruim vijfhonderd leden is de VEB een belangrijke partner binnen de Nederlandse beveiligingssector. De missie van de VEB is om veiligheid in Nederland optimaal te waarborgen, onder meer door alle noodzakelijk te nemen maatregelen duidelijk op elkaar af te stemmen. Bij de VEB hebben zich diverse beveiligingsbedrijven met uiteenlopende disciplines aangesloten.

Waarom kiezen voor een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf?
Vakmanschap staat voorop, naast de wettelijke eisen worden er aanvullende kwaliteitseisen vanuit de VEB gesteld. Van advies over preventieve maatregelen en het toepassen van de beveiliging, tot en met onderhoud en bewaking: een goede onderlinge afstemming zorgt voor de beste beveiligingsresultaten.

https://www.veb.nl/pers/persberichten/2015-03-beveiligingsbedrijf-van-het-jaar-2015/d36dc9492e58fb5.jpg

Meer nieuws:

Sinterklaas

Lees meer

Elektrische bedrijfsauto's

Lees meer

Dag van de Techniek 2023

Lees meer