Succesvolle audit afgelegd voor de nieuwe 2015 versie van het kwaliteitscertificaat BRL6000

Stigho Electro is één van de eerste elektrotechnische installateurs die een succesvolle audit heeft afgelegd bij certificatie instelling DEKRA voor de nieuwe 2015 versie van het kwaliteitscertificaat BRL6000.

Wij ontvingen het compliment dat de zaken intern goed op orde zijn en de installaties op de projecten er keurig uitzien. Uiteraard zijn we hier erg trots op! Met het BRL6000 certificaat wordt aangetoond dat de elektrotechnische installaties die wij leveren, voldoen aan alle geldende eisen op het gebied van veiligheid en kwaliteit.

Wat is een BRL6000 certificaat?
De BRL6000 borgt de aanleg en onderhoud van installaties, zodat de gebruiker een kwalitatief goede veilige installatie krijgt en houdt. BRL6000 stelt regels voor de installateur zodat werkzaamheden op de juiste manier uitgevoerd en gecontroleerd worden, zoals overeengekomen met de opdrachtgever. De BRL6000 certificering garandeert de kwaliteit van de aangelegde installaties door aantoonbaar te maken dat aan de veiligheidsvoorschriften is voldaan. Aan de hand van dergelijke KOMO certificering zijn opdrachtgevers verzekerd dat de wettelijke vereiste kwaliteit wordt geboden door het gecertificeerde installatiebedrijf.

http://www.dekra-certification.nl/nl/brl6000e1-6.jpg

Meer nieuws:

Sinterklaas

Lees meer

Elektrische bedrijfsauto's

Lees meer

Dag van de Techniek 2023

Lees meer