Woonboerderij Achtersloot

Stigho verzorgt diverse elektrotechnische werkzaamheden bij een woonboerderij gelegen aan de Achtersloot te IJsselstein. Het woonhuis is een gemeentelijk monument, het betreft een zogenaamde langhuisboerderij uit ca. 1895 met een karakteristieke voorgevel en rieten kap. Deze woonboerderij wordt momenteel geheel verbouwd waarbij de hooiberg uit 1955 bij de woning betrokken wordt als woonkamer en een dakkapel in de rieten kap geïntegreerd wordt voor een badkamer.
 
Wij passen de elektrische installatie aan en breiden deze uit. Ook wordt de groepenkast vervangen en daarnaast wordt de woning voorzien van KNX en DALI lichtbesturing, inbouwverlichting en een beveiligingsinstallatie.
 
Update 17/6/2021
De verbouwing en uitbreiding van de woonboerderij aan de Achtersloot is afgerond en de bewoners hebben het woonhuis met heel veel voldoening in gebruik genomen. Hoewel na iedere verhuizing de puntjes nog op de i gezet moeten worden mag het resultaat er nu al zijn! Benieuwd naar het eindresultaat? Hiernaast zijn een aantal foto's te vinden! 
 

Terug naar overzicht

huis-1.jpg buiten-1.jpg monteurs-2.jpg rob-2.jpg okke.jpg robert-1.jpg robert-2.jpg robert-3.jpg img1202.jpg 1-15.jpg 2-12.jpg 3-12.jpg 4-11.jpg 5-9.jpg 6-6.jpg

Meer projecten in Projecten

Vervangen verlichting Fulcotheater

Lees meer

Parkeergarage Eiteren in IJsselstein

Lees meer

Visdeal.nl

Lees meer