Renovatie Axion De Bijnkershoek 2018-2020

In opdracht van AxionContinu, één van de grotere zorgaanbieders van Utrecht, verzorgt Stigho voor de verbouwing van het woonzorgcentrum De Bijnkershoek in Utrecht de installaties. Meerdere van onze specialismen worden toegepast in dit mooie project, waar wij de elektrotechnische installaties, brandmeldinstallatie, zorginstallatie en data-installatie mogen realiseren.

Vanaf oktober 2018 tot het 2e kwartaal 2020 worden er in totaal op deze locatie 94 woonzorg appartementen gerealiseerd. In oktober 2018 zijn wij begonnen met het ontkoppelen van de diverse elektrotechnische installaties. Hier zal in opdracht van Axion Continu op de bovenste zes verdiepingen appartementen worden gerealiseerd welk voor de toekomst zijn voorbereid op zelfstandig wonen met zorg. Om dit te realiseren, wordt het geheel in 2 fases verbouwd waarbij reeds fase 1 is afgekoppeld en wij al bezig zijn met de realisatie van de diverse installaties. De appartementen worden gerealiseerd door twee zorg-kamers samen te voegen tot één appartement met badkamer, keuken, slaapkamer en een woonkamer. De appartementen zullen deels worden voorzien van eigen nutsaansluitingen en warmwater voorziening. Daarbij krijgt ook de verkeerszone in het gebouw een verfrissend aanzicht en wordt de buitenzijde gereinigd en van de meest zware beeldelementen ontdaan.

De planning voor fase 1 loopt tot bouwvak van juli 2019 en daaropvolgend zal fase 2 worden uitgevoerd. Voor Stigho een mooi en uitdagend project, waarin we onze opdrachtgever als vaste partner ook in het uitgebreide voortraject hebben kunnen helpen en adviseren.


Terug naar overzicht

foto-fb-van-van-baaren-aannemers.jpg dsc-0367.jpg dsc-0381.jpg dsc-0383.jpg dsc-0384.jpg dsc-0386.jpg dsc-0391.jpg dsc-0570.jpg dsc-0549.jpg dsc-0565.jpg dsc-0555.jpg dsc-0558.jpg

Meer projecten in Projecten

Vervangen verlichting Fulcotheater

Lees meer

Visdeal.nl

Lees meer

Parkeergarage Eiteren in IJsselstein

Lees meer