Bedrijfsrestaurant Dolmans

Stigho heeft bij de verbouwing van de kantine op het hoofdkantoor bij Dolmans in IJsselstein diverse elektrotechnische werkzaamheden verzorgd. De oude kantine heeft een ware metamorfose ondergaan en is omgetoverd tot een prachtig bedrijfsrestaurant met coffee corner én verschillende werkplekken. In goed overleg heeft Stigho samen met de firma GM Lightning een verlichtingsplan opgesteld. Stigho heeft de luxe verlichting geleverd en geïnstalleerd. Er zijn ook aparte groepen in de meterkast gemaakt ten behoeven van de keuken en coffee corner. Daarnaast zijn er een aantal data aansluitingen aangelegd voor de ‘’flex’’ werkplekken. Tevens is de alarminstallatie aangepast, omdat de entree is verplaatst naar een andere locatie. De styling en het interieur is verzorgd door Brandwacht en Meijer. Een gaaf project met een prachtig eindresultaat! We wensen de medewerkers van Dolmans veel plezier met hun nieuwe bedrijfsrestaurant!


Terug naar overzicht

img-8034.jpg img-8033.jpg img-8035.jpg img-8036.jpg before.jpg

Meer projecten in Projecten

Woonhuis en bijgebouw Benschop

Lees meer

AMP Houten

Lees meer

De Baron Utrecht

Lees meer