Brandmeldinstallatie De Parkgraaf

Voor onze opdrachtgever AxionContinu zijn wij eind april gestart met het vervangen van de brandmeldinstallatie bij locatie De Parkgraaf te Utrecht. Grenzend aan het park Transwijk in Utrecht ligt De Parkgraaf. De Parkgraaf biedt een comfortabel en prettig verblijf aan iedereen die herstelt of revalideert na een operatie, ziekte of ongeval.

Wij demonteren alle oude componenten en monteren, programmeren, inbedrijfstellen en testen alle nieuwe componenten. Bij componenten kun je denken aan: Brandmeldcentrale, diverse printplaten t.b.v. brandmeldpaneel, piepers/dect toestellen, sturingen, handbrandmelders, rookmelders, nevenindicatoren, diverse voedingen en Aspiration Smoke Detection (ASD) (in dit geval toegepast t.b.v. liftdetectie).

Bijzonder aan het project is dat in de tijd van vervanging er 2 installaties draaien om de detectie te kunnen waarborgen, zoals die bedoeld is voor deze locatie. De kunst is deze zo op elkaar in te regelen dat in geval van een brand het voor iedereen duidelijk is wat te doen. Tijdens de werkzaamheden zullen we moeten testen en inbedrijfstellen om te garanderen dat alle meldingen worden ontvangen door brandweer en interne organisatie bijv. de BHV.

Eind mei 2021 is de verwachte oplevering.


Terug naar overzicht

img-20210423-wa0008-1.jpg img-20210423-wa0009.jpg img-20210423-wa0014.jpg img-20210423-wa0007.jpg

Meer projecten in Projecten

Parkeergarage Eiteren in IJsselstein

Lees meer

Vervangen verlichting Fulcotheater

Lees meer

Visdeal.nl

Lees meer