Het Koetshuis te Benschop

Het historierijke en monumentale Koetshuis is in zijn volledigheid omgetoverd naar een woonhuis met een prachtige uitstraling, voorzien van alle moderne gemakken. Stigho heeft de woning in zijn volledigheid voorzien van een nieuwe installatie, bestaande uit diverse onderdelen. 

Zo heeft Stigho onder andere de woning voorzien van de gehele elektrotechnische installatie, waarin de diverse schakelingen volledig aangestuurd worden doormiddel van domotica. Dit zorgt er voor dat de bewoners op meerdere plekken in de woning en vanaf apparaten zoals een telefoon en/of tablet, onder andere hun verlichting in het gehele huis kan aansturen zoals zij dat willen.

Daarnaast heeft Stigho ook de verlichting in samenwerking met onze partner geleverd en geïnstalleerd, in zijn geheel gebaseerd op een op maat gemaakt lichtplan. De verlichting is modern en voorzien van de nieuwste techniek, maar sluit naadloos aan op de vele oude elementen uit de woning.

Ook is de woning door ons voorzien van de benodigde beveiligingssystemen, uiteenlopend van inbraakdetectie, branddetectie en camera's. Ook de WTW (Warmte Terug Win) installatie is door ons verzorgd, welke zichtbaar aanwezig is, maar door een verzorgde en secure aanleg hand in hand gaat met de oude elementen zoals de originele balken. 

Het Koetshuis is een voorbeeld van een verbouwing van een historisch pand waarin de oude elementen ook in het eindresultaat een prominente rol hebben. Wij zijn als Stigho vanaf het begin van het project de kennispartner geweest voor de opdrachtgever met betrekking tot de diverse installaties en zijn, net zoals de opdrachtgever, trots op het eindresultaat!Terug naar overzicht

dsc07344-2.jpg dsc07296-2.jpg dsc07297-1.jpg dsc07298-1.jpg dsc07299-1.jpg dsc07304-2.jpg dsc07307-1.jpg dsc07313.jpg dsc07316-1.jpg dsc07322-1.jpg dsc07334.jpg dsc07342-1.jpg dsc07346-1.jpg

Meer projecten in Woningbouw

Verbouwing woonhuis

Lees meer

Woonhuis Lienden

Lees meer

Woonhuis Polsbroekerdam

Lees meer