Veilig wonen - Axion Continu

Voor onze opdrachtgever Axion Continu, hebben wij op locatie Mariënstein een installatie mogen realiseren die volledig gericht is op het veilig wonen principe. Dit principe is volledig gericht op het wonen in een veilige leefomgeving voor de bewoners. Dit gebeurd mede door het creëren van elektrotechnisch afgebakende leef "cirkels", waarin de bewoner zich vrij kan bewegen.

De verschillende ingerichte leef "cirkels" zijn afgestemd op de verschillende omstandigheden van de bewoners, waarbij zich de mensen met minder mate van zelfstandigheid automatisch in de cirkel van de meest veilige omgeving in het betreffende complex bevinden. De bewoners met een hogere mate van zelfstandigheid, kunnen deze "cirkel" wel verlaten om zich ook vrij in een daaropvolgende leef "cirkel" te kunnen bewegen.

Het Stigho team heeft zijn bijdrage geleverd in de aanleg van de elektrotechnische-, toegangscontrole- en zorgoproepinstallaties. Het op juiste wijze aanbrengen en inrichten van deze installaties, zorgt er voor dat er een veilige en vrij toegankelijke leefomgeving voor de bewoners van het verzorgingstehuis wordt gecreëerd.


Terug naar overzicht

pg3-.jpg pg10-.jpg pg4-.jpg pg5-.jpg pg9-.jpg pg14-.jpg pg8-.jpg pg15-.jpg pg12-.jpg

Meer projecten in Zorg

Vervangen nood- en vluchtwegverlichting AxionContinu loc. De Ingelanden

Lees meer

Vervangen zorgsysteem AxionContinu - Woonzorgcentrum De Ingelanden

Lees meer

Gezondheidscentrum Korte Dreef

Lees meer