Uitbreiding Cals College IJsselstein

 

Na een langdurig traject qua voorbereidingen en vergunningen, gaat het Cals College te IJsselstein dan eindelijk uitbreiden om de benodigde extra ruimte te realiseren. De uitbreiding bestaat uit het realiseren van een nieuwe vleugel, welke bedoeld is voor onderwijs voor Havo en VWO en het Technasium. Op 19 februari 2018 zijn de contracten getekend door de diverse betrokken partijen en in aanwezigheid van wethouder drs. A.M. de Regt van de gemeente IJsselstein. De uitbreiding is ontworpen door BDG architecten en het ontwerp ziet er meer dan veelbelovend uit. Het is niet alleen voor het oog een mooi ontwerp, maar het is ook een innovatief waarmee het Cals College de mogelijkheid heeft lokalen af te stemmen op de variërende behoefte qua omvang van de locatie. Uiteraard vraagt dit ook om een flexibele installatie met een innovatief design. Stigho mag de gehele elektrotechnische installatie en aanverwante installaties voor zijn rekening nemen in dit project.

Onze werkzaamheden zullen bestaan uit het aanbrengen van de gehele elektrotechnische installatie, variërend van het laagspanning gedeelte tot en met de verlichting. Tevens zullen wij de brand-, CCTV/camera- en beveiligingsinstallatie uitbreiden en koppelen op de reeds bestaande en door Stigho gerealiseerde installaties in het bestaande gedeelte van het pand. Ook het datanetwerk en bijbehorende componenten zal door ons in de nieuwe vleugel aangebracht en gerealiseerd worden. Tenslotte zullen wij ook de voorzieningen voor de zonweringen aanbrengen en de benodigde bliksembeveiliging laten installeren. Al met al zeer gevarieerde werkzaamheden, waarmee het "verrassend veelzijdig" ook in deze klus weer duidelijk terug te vinden is. In juni 2018 zijn wij gestart met onze werkzaamheden.

We zijn blij dat wij als huisinstallateur naast onze reguliere werkzaamheden, ook bij deze mooie uitbreiding opnieuw de partner te mogen zijn van het Cals College. We hebben er heel veel zin in en houden jullie op de hoogte van de vorderingen in het project!


Terug naar overzicht

cals2.png cals3.png cals1.png cals-1.png dsc-0351.jpg dsc-0359.jpg dsc-0348.jpg dsc-0361.jpg dsc-0429.jpg dsc-0480.jpg dsc-0491.jpg dsc-0484.jpg dsc-0497.jpg dsc-0488.jpg dsc-0472.jpg dsc-0473.jpg dsc-0466.jpg

Meer projecten in Utiliteit

Parkeergarage Eiteren in IJsselstein

Lees meer

Visdeal.nl

Lees meer

Gemeentewerf Nieuwegein

Lees meer