Volvo Ocean Race

De Volvo Ocean Race is de Formule 1 op het water! Voor deze fantastische race hebben wij in samenwerking met Crane Container de installatie van de Team Bases en meerdere aanvullende containeropstellingen mogen verzorgen.

Wij hebben binnen deze unieke containeropstellingen het gehele installatietechnische gedeelte gerealiseerd. Onder andere de elektrotechnische installatie, dimbare verlichting welke schakelt door middel van een slimme schakeling, interne datanetwerk en het aanbrengen van de noodverlichting zijn door Stigho geïnstalleerd.

De containeropstellingen zijn flexibel op te bouwen en dienen daarom makkelijk te monteren en demonteren te zijn. Daarnaast bestaan de opstellingen uit losse units, die op hun beurt weer makkelijk te koppelen moeten zijn tot één geheel, wat uiteraard ook geldt voor de achterliggende installaties. Aanvullend daarop heeft iedere gebruiker van de opstelling weer zijn eigen wensen met betrekking tot de installatie en moet deze dus ook flexibel binnen de units opgebouwd zijn. Al met al genoeg ingrediënten voor een complexe installatie, met de nodige specifieke wensen. Door slim te ontwerpen hebben wij al deze componenten kunnen vertalen in een flexibele, stabiele en innovatieve installatie binnen deze units.


Terug naar overzicht

3.jpg 4.jpg 6.jpg 7.jpg bb-18.jpg crain-container.jpg crain.jpg 1.jpg 5.jpg 2.jpg 8.jpg 9.jpg

Meer projecten in Utiliteit

Visdeal.nl

Lees meer

Parkeergarage Eiteren in IJsselstein

Lees meer

Gemeentewerf Nieuwegein

Lees meer