Woningcorporatie LEKSTEDEwonen Vianen

Sinds 2009 is LEKSTEDEwonen in samenwerking met de gemeente Vianen gestart aan een herstructurering en stedelijke vernieuwing in de wijk De Hagen te Vianen. Het doel van het Masterplan De Hagen is om de wijk een betere uitstraling te geven en er een aantrekkelijker woongebied van te maken.

In het centrale deel van de wijk De Hagen staan 10 appartementen- gebouwen aan de Vijfheerenlanden, inclusief gebouw Donjon. De rol van Stigho Electro is om de appartementengebouwen te voorzien van een camerasysteem ter bevordering van de leefbaarheid en verbetering van de veiligheid in de buurt Vijfheerenlanden.

Naast het ontwerp en de afspraken over de kwaliteit, is er in dit project extra aandacht besteed aan de privacy van de bewoners. Er zijn zorgvuldige afspraken gemaakt over het uitlezen en vastleggen van de beelden bij calamiteiten. Dit maakt het systeem uitermate geschikt voor de borging van de privacy van alle betrokkenen.

De plaatsing van de camerasystemen is reeds van start gegaan.

Meer informatie vindt u op de website van LEKSTEDEwonen: http://www.lekstedewonen.nl/projecten/renovatie/vijfheerenlanden


Terug naar overzicht

b1-2.jpg b2-1.jpg b3.jpg b4.jpg

Meer projecten in Renovatie

Stedelijk Museum Schiedam

Lees meer

Renovatie Activaa Accountants en Adviseurs

Lees meer

Renovatie Zorgwoningen Dordrecht

Lees meer