Woonhuis en bijgebouw Benschop

Eind november 2020 is Stigho gestart met de aanleg van het leidingwerk in de kelderwanden en de begane grond vloer van een nieuw te bouwen woonhuis en bijgebouw te Benschop. Wij zijn dankbaar dat we wederom het vertrouwen hebben gekregen om in bouwteamverband dit project te mogen realiseren. Stigho heeft in nauw overleg met de opdrachtgever, architect en de WTB-installateur diverse installatiedelen ontworpen, die bestaan uit elektra, PV-systeem, inbraaksignalering, camerasysteem, intercom, domotica op basis van KNX en verlichting. We zullen tussendoor een aantal updates posten over het betreffende project. Houd hiervoor onze social mediakanalen in de gaten! 

Update 15 juli 2021

Inmiddels is het meeste leidingwerk aangebracht, zijn we druk met het trekken van draad en kabels en is er een klein begin gemaakt met de afmontage bij het bijgebouw.

Update 9 maart 2022

Een aantal maanden geleden hebben we jullie verteld over een project bij een nieuw te bouwen woonhuis en bijgebouw te Benschop. Inmiddels kunnen wij vertellen dat we terecht zijn gekomen in de laatste fase van het project. Onze mannen zijn bezig met de afmontage, metingen en de laatste afrondingswerkzaamheden. Op de foto’s een aantal installatiedelen die (bijna) klaar zijn.  

Wij wensen de eigenaren van het woonhuis alvast veel woonplezier in hun nieuwe woning!

 


Terug naar overzicht

doek-3.jpg bouw-2-1.jpg bouw-1.jpg leidingen-2-1.jpg leidingen-1.jpg 1-20.jpg 2-21.jpg 3-14.jpg 3a.jpg 4-12.jpg 4b.jpg 5-10.jpg 6-7.jpg 7-2.jpg 2-15.jpg 6-14.jpg 3-22.jpg 4-18.jpg 1-27.jpg 5-17.jpg

Meer projecten in Projecten

Nieuwbouw Gimeg Utrecht

Lees meer

Verbouwing woonhuis

Lees meer

SAA Verzekeringen B.V. Rotterdam

Lees meer