Klanten over Stigho

aaeaaqaaaaaaaawoaaaajgu5mjdmzdlkltk5nzytngm5nc1hnje4lwvmmgm4njgxnzq5mw.png

AxionContinu

AxionContinu is een dienstverlenende organisatie voor ouderen en heeft diverse vestigingen in Utrecht en omgeving. Ze levert hoogwaardige zorg en diensten en biedt een thuis voor iedereen die niet meer zelfstandig kan wonen.

Stigho Electro is al meer dan 20 jaar huisinstallateur voor AxionContinu. Het begon met een vestiging in IJsselstein waar aanpassingen aan een recreatiezaal door ons werden verricht en in de loop der jaren uitgebreid tot 17 vestigingen in o.a. Utrecht, Lopik en IJsselstein. Een prettige– en langdurige relatie waar wij veel waarde aan hechten.

We hebben voor AxionContinu aan veel projecten gewerkt waar we diverse disciplines hebben ingezet waaronder, brandmeld, beveiliging, data netwerken, verpleeg oproepinstallatie, telefonie, dect- en WIFI installatie, Domotica/KNX installatie, noodstroom installatie en facilitronica. Noemenswaardig is het in 2013 opgeleverde eerste Zorghotel van AxionContinu.

Daarnaast staan wij met onze 24 uurs service altijd klaar om storingen of calamiteiten zo snel mogelijk op te lossen.

Ruben de Haan Projectleider Bouw en Beheer van AxionContinu: "AxionContinu is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de grootste zorgorganisaties in de regio. Met inmiddels zo'n zeventien locaties is er volop gerenoveerd en gebouwd.

De samenwerking met Stigho wordt door ons als heel prettig ervaren, zowel bij kleine als grote verbouwingen, maar ook in de realisatie van nieuwbouw en het veelzijdige elektrotechnische onderhoud van onze gebouw gebonden installaties.

Met hun brede kennis van zaken, scherp oog voor detail, proactieve meedenken en maximale bereikbaarheid ondersteunt Stigho ons optimaal."


Terug naar overzicht

Werken bij Stigho

Bij Stigho Electro werken we aan mooie projecten voor veelzijdige opdrachtgevers. Toe aan een nieuwe uitdaging in de elektrotechniek, brandmeld- of beveiligingsinstallaties? Bekijk onze vacatures.

Of bekijk de vacatures