Klanten over Stigho

logo-dolmans-kader.png

Dolmans Calamiteiten Diensten

Stigho Electro werkt samen met Dolmans Calamiteiten Diensten in de calamiteitenopvolging bij brand- en waterschade. Een servicegerichte organisatie die direct helpt na een calamiteit. Zij zorgen voor eerste noodhulp, reinigen en reconditioneren, droging en projectcoördinatie. 24 uur per dag zeven dagen in de week zijn ze bereikbaar en inzetbaar.

Rene van der Woerd, operationeel directeur bij Dolmans Calamiteiten Diensten: "Wij bellen, zij reageren en zij komen. Geen gemopper, gewoon doen. Korter kan ik het eigenlijk niet omschrijven. Ze hebben de mentaliteit die wij ook hebben, een betrouwbare aanpakkersmentaliteit. Dat stralen alle monteurs uit. Ze zijn altijd netjes, behulpzaam en meedenkend. Wat er van ze gevraagd wordt, is niet altijd mogelijk, echter vindt men toch altijd een oplossing.

De toegevoegde waarde van Stigho Electro is de snelheid waarmee ze reageren en het oplossingsgericht denken. Die dertig jaar gaan we zeker halen!"


Terug naar overzicht

Werken bij Stigho

Bij Stigho Electro werken we aan mooie projecten voor veelzijdige opdrachtgevers. Toe aan een nieuwe uitdaging in de elektrotechniek, brandmeld- of beveiligingsinstallaties? Bekijk onze vacatures.

Of bekijk de vacatures