Klanten over Stigho

deelnemers-greendeal-0022-duravermeer.jpg

Dura Vermeer Van Ieperen

Dura Vermeer is een landelijk werkend familiebedrijf dat opereert in de top 10 van de Nederlandse Bouwindustrie. Dura Vermeer is actief met de ontwikkeling, realisatie, onderhoud, renovatie en engineering van projecten in woningbouw, utiliteitsbouw, industriebouw en infrastructuur.

De heer A. Schothorst, directeur bij Dura Vermeer Van Ieperen: "Stigho Electro B.V. is reeds 15 jaar een solide partner voor Dura Vermeer Van Ieperen B.V. op het gebied van elektrotechnische werkzaamheden. Er zijn veel renovatieprojecten die wij in co-makerschip met Stigho Electro B.V. hebben uitgevoerd, zowel in bewoonde als in onbewoonde staat, en tot een mooi eindresultaat hebben gebracht. Hun omgang met de bewoners, wanneer werkzaamheden in de woning uitgevoerd moeten worden, is uitstekend te noemen. Zij werken secuur, zijn netjes, beleefd en communiceren goed met de bewoners.

Stigho Electro B.V. is voor ons een betrouwbare en kundige partner. Gemaakte afspraken worden nagekomen en problemen worden direct opgelost. Zij denken mee in de uitvoering en planning van werkzaamheden. Uit ervaring weten wij dat een project voor Stigho Electro B.V. niet ophoudt zodra de werkzaamheden gereed zijn. Ook bij garantiemeldingen reageren zij adequaat en lossen zij problemen direct op.

Enkele projecten waar wij met Stigho Electro B.V. hebben samengewerkt zijn:

  • Renovatie 246 woningen Zaanstraat e.o (rijksmonument) in Amsterdam
  • Renovatie 360 appartementen Geroflat in Zeist
  • Renovatie 90 woningen Van der Pekbuurt in Amsterdam"

www.duravermeer.nl


Terug naar overzicht

Werken bij Stigho

Bij Stigho Electro werken we aan mooie projecten voor veelzijdige opdrachtgevers. Toe aan een nieuwe uitdaging in de elektrotechniek, brandmeld- of beveiligingsinstallaties? Bekijk onze vacatures.

Of bekijk de vacatures