Klanten over Stigho

logo-gemeente-nieuwegein.jpg

Gemeente Nieuwegein

In opdracht van de Gemeente Nieuwegein hebben wij in 15 schoolgebouwen de beveiliging- en brandmeldinstallatie vervangen en hebben wij het onderhoud van deze installaties in beheer.

Dhr. van Schaik, gebouwbeheerder bij Gemeente Nieuwegein: "In 2013 heeft Stigho Electro voor 15 schoolgebouwen de brandveiligheidsinstallatie en inbraakalarminstallatie vervangen. De opdracht is verkregen middels een openbare aanbesteding. Duur van de werkzaamheden was ca 6 maanden.

De aanleg van de installaties is tot volle tevredenheid uitgevoerd, zowel voor de opdrachtgever (gemeente Nieuwegein) maar nog meer voor de gebruiker. Dit als gevolg van de klantgerichte houding van projectleider en monteurs. Als de gebruiker er even niet uit kwam werd er door Stigho snel en adequaat gereageerd, hierdoor wordt de opdrachtgever ontzorgt. De samenwerking heb ik dan ook als plezierig ervaren. Inmiddels wordt het onderhoud aan deze installaties door Stigho verzorgt."

Mevrouw van Elst, clustermanager bij Kind & Co: "Wij ervaren de samenwerking met Stigho als zeer positief. Het is een betrouwbaar externe partner. Mochten er problemen zijn dan kan ik contact opnemen met Stephan Jansen, hij probeert altijd mee te denken een pluim."

www.nieuwegein.nl


Terug naar overzicht

Werken bij Stigho

Bij Stigho Electro werken we aan mooie projecten voor veelzijdige opdrachtgevers. Toe aan een nieuwe uitdaging in de elektrotechniek, brandmeld- of beveiligingsinstallaties? Bekijk onze vacatures.

Of bekijk de vacatures