Klanten over Stigho

hans-jongerius-groep.png

Hans Jongerius Groep

Hans Jongerius Groep

Stigho Electro pleegt voor de drie panden van Hans Jongerius Groep onderhoud aan de beveiligings- en elektrotechnische installaties en heeft de telecominstallatie verzorgd voor de vestigingen. Hans Jongerius Groep levert en onderhoudt op haar beurt het wagenpark van Stigho Electro.

Hans Jongerius, directeur: "Stigho Electro kwam op ons pad doordat we jaren geleden een bedrijf in IJsselstein overnamen waar al enkele bedrijfswagens van Stigho in onderhoud waren. Blijkbaar hebben we de zaken goed aangepakt en ons merk goed vertegenwoordigd want ze bleven klant en we zijn op den duur, met de groei van Stigho Electro, meer Renault bedrijfswagens gaan leveren.

Handel blijft een kwestie van gunnen en het is nu eenmaal zo dat onze bedrijven qua cultuur helemaal niet veel van elkaar verschillen. Niet lullen maar poetsen, zal ik maar zeggen. Een man een man, een woord een woord. We staan 24 uur per dag voor elkaar klaar. Zij in hun vakgebied, wij in ons vakgebied. En dat is heel prettig zakendoen!"


Terug naar overzicht

Werken bij Stigho

Bij Stigho Electro werken we aan mooie projecten voor veelzijdige opdrachtgevers. Toe aan een nieuwe uitdaging in de elektrotechniek, brandmeld- of beveiligingsinstallaties? Bekijk onze vacatures.

Of bekijk de vacatures