Klanten over Stigho

logo-0.png

Kinderdagverblijf Spring in 't Veld

Stigho Electro legt sinds de start van kinderdagverblijf Spring in 't Veld alle elektrotechnische installaties in en rondom het bedrijf aan. De kinderopvang is gevestigd in IJsselstein en onderscheidt zich van andere opvang door de unieke mogelijkheid tot samenwerking met het agrarische bedrijf. Hierdoor bieden zij een veelzijdige en natuurlijke speel-, leer- en leefomgeving.

Jan en Marlies van Barneveld, oprichters kinderdagverblijf Spring in 't Veld: "Hendrik-Jan ken ik denk ik al vanaf de tijd dat hij op zijn brommer stroomkabels kwam vernieuwen bij mijn vader. We kennen de familie Stigter dus al heel lang en weten uit ervaring dat het een zeer betrouwbaar bedrijf is. Aan een half woord heeft Hendrik-Jan genoeg, hij regelt het gewoon.

De veiligheid van ons kinderdagverblijf moet natuurlijk voor 100% gewaarborgd zijn, anders kun je als kinderopvang je deuren gesloten houden. Stigho Electro heeft zodoende bij ons onder meer de brandmeld-installatie geplaatst en natuurlijk alle verlichting en elektra aangelegd. Onlangs hebben we zonnepanelen laten plaatsen en wederom voor Stigho Electro gekozen. Zij kennen als geen ander onze infrastructuur en áls er iets aan de hand is, hoeven we maar één bedrijf te bellen."


Terug naar overzicht

Werken bij Stigho

Bij Stigho Electro werken we aan mooie projecten voor veelzijdige opdrachtgevers. Toe aan een nieuwe uitdaging in de elektrotechniek, brandmeld- of beveiligingsinstallaties? Bekijk onze vacatures.

Of bekijk de vacatures