Klanten over Stigho

provides-logojpeg.jpg

Provides

Woningcorporatie Provides beheert huurwoningen in verschillende wijken in IJsselstein. Zij doen dit al 100 jaar en staan voor proactief, professioneel en progressief en verwachten dit ook van de partners waar zij mee samenwerken.

Stigho Electro is de elektrotechnische partner van Provides en voeren diverse werkzaamheden van A tot Z voor hen uit. Denk hierbij aan het aanleggen van elektriciteit in woningen, oplossen van storingen, intercom systemen in flats, vervangen van verlichting, etc. Doordat we korte lijnen met elkaar hebben kunnen we adequaat reageren en een snelle service bieden.

Marco Teuns, Manager Vastgoed: "Stigho is niet voor niets een van de ondernemingen die van ons het kwaliteitslabel ketensamenwerking heeft ontvangen. De organisatie is flexibel, denkt mee. Het is een professionele partner."


Terug naar overzicht

Werken bij Stigho

Bij Stigho Electro werken we aan mooie projecten voor veelzijdige opdrachtgevers. Toe aan een nieuwe uitdaging in de elektrotechniek, brandmeld- of beveiligingsinstallaties? Bekijk onze vacatures.

Of bekijk de vacatures