Klanten over Stigho

31-logo-vechtenijssel.jpg

Vecht en IJssel

Vecht en IJssel is een dienstverlener in wonen, welzijn en zorg voor ouderen. Ze zijn gevestigd op drie locaties in Utrecht: Transwijk, Zuylenstede en Lieven de Key en één vestiging in IJsselstein: Ewoud.

Rob Oostveen Teammanager Interne Dienst Vecht en IJssel: "Stigho is voor ons al enige jaren een betrouwbare partner op de locatie Ewoud in IJsselstein. Door de prettige samenwerking die daar ontstaan is, zijn zij inmiddels ook op onze andere vestigingen onze partner in de E-techniek.
Buiten de onderhoudswerkzaamheden die zij gepland voor ons uitvoeren, zijn er natuurlijk ook calamiteiten of problemen die een spoedige oplossing vereisen. Dit wordt door de mensen van Stigho altijd adequaat opgepakt. Mocht dit een keer problemen opleveren in de planning van hun monteurs, dan wordt er altijd naar een passende oplossing gezocht. Dit geeft ons een goed gevoel en belangrijker nog: een betrouwbare partner."

www.vechtenijssel.nl


Terug naar overzicht

Werken bij Stigho

Bij Stigho Electro werken we aan mooie projecten voor veelzijdige opdrachtgevers. Toe aan een nieuwe uitdaging in de elektrotechniek, brandmeld- of beveiligingsinstallaties? Bekijk onze vacatures.

Of bekijk de vacatures