PV-installatie aan pand Stigho Electro.

In het kader van duurzaam ondernemen en innovatie hebben onze monteurs op het dak van ons bedrijfspand aan de Einsteinweg 21-23 een PV-installatie gerealiseerd. In totaal zijn er 238 stuks 250Wp polykristallijn panelen geplaatst wat een totaal van 59KWp aan zonne-energie oplevert.

De pv-panelen zijn geplaatst in een oost/west opstelling, wat voor ons dak de meest productieve opstelling is. De opbrengst van deze installatie zal circa 48.000 kWh per jaar bedragen. Een aantal panelen zijn voorzien van een maximizer om de productiviteit van het pv-panelenvlak bij gedeeltelijke schaduw met circa 20% te verbeteren. Deze pv-installatie voorziet ons pand van 100% duurzame ( groene ) stroom.

Met de aanleg van deze pv-installatie laten wij zien dat wij duurzaam ondernemen en innovatie daadwerkelijk hoog in het vaandel hebben staan.

Wij adviseren u graag hoe uw huis of pand ook voorzien kan worden van een pv-installatie en brengen de voordelen voor u in kaart. Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies.


Terug naar overzicht

e2-2.jpg e3-1.jpg e6-1.jpg e9-1.jpg e12-1.jpg e13-1.jpg e14-1.jpg e15-1.jpg e18.jpg e19.jpg e20.jpg

Meer projecten in Zonnepanelen

Transformatie Ooglijdersgasthuis

Lees meer

PV installatie vervangen kantoor Stigho

Lees meer

AxionContinu woonzorgcentrum Voorhoeve te Utrecht

Lees meer